Viljandist pärit lauljad tegid koos jõulupopurrii

Tarvo Madsen
, Reporter
Copy
Stefan ja Eleryn soovivad lauluvideoga kuulajatele ilusat jõuluaega.
Stefan ja Eleryn soovivad lauluvideoga kuulajatele ilusat jõuluaega. Foto: Kateriine Krigul

Eleryn ja Stefan kostitasid jõulueelsel ajal kuulajaid üheskoos tehtud jõulupopurriiga.

Pühapäeval Stefani Youtube'i keskkonda ilmunud videos esitavad kaks noort lauljat popurrii aegumatutest jõuluhittidest oma võtmes. Lugusid on nii eesti kui ka inglise keeles.

Stefan kirjutas video all, et lauljad otsustasid teha enne jõule väikse ja armsa popurrii, et muuta kuulajate tuju rõõmsamaks ja helgemaks. «Tahaksin tänada väga Eleryni, kes oli nõus minuga popurriid tegema ja tuli kohe järgmisel päeval pärast finaali, kus ta oli mega äge ja minu lemmik, videovõtetele,» kirjutas ta. Nimelt osales Eleryn laulusaate «Su nägu kõlab varsti tuttavalt» finaalis. Lisaks tänas Stefan video filmijat Kateriine Krigulit ning helimeest Rauno Avelit, kes aitasid kaasa. Cajon'i mängis Kalev Välk, kitarri Frederik Küüts ja bassi Karl Birnbaum. Video on filmitud Kernu mõisas.

Stefan Airapetjan artistinimega Stefan on Viljandist pärit laulja, kes pälvis üleriigilise tähelepanu ansambli Vajé koosseisus «Eesti laulu» võistlusel osaledes. Juba järgmisel aastal osales ta seal sooloartistina ning sai kolmanda koha lauluga «Without You». Sel aastal on Stefan võistlustules lauluga «By My Side».

Eleryn Tiit artistinimega Eleryn on samuti Viljandist pärit laulja. Tema tähelend kodumaises muusikataevas sai alguse hiljuti TV3 eetris olnud saatesarjas «Su nägu kõlab varsti tuttavalt», kus ta võitis mitu saadet ja sai finaalis teise koha.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles