Trad.Attack! jagas Viljandi tänavatel kontserdipileteid

Copy
Trad.Attack! otsustas fännidele jõulurõõmu pakkuda kontserdipileteid jagades.
Trad.Attack! otsustas fännidele jõulurõõmu pakkuda kontserdipileteid jagades. Foto: Elmo Riig

Ansambel Trad.Attack! käis laupäeval Viljandi tänavatel ning jagas möödakäijatele tasuta pileteid kevadisele kontserdile Saku suurhallis. Lisaks suurkontserdi ettevalmistamisele käib ansamblil töö uue plaadiga.

Trad.Attack! tegi laupäeval Facebookis otseülekannet, kus kutsus üles inimesi tulema enda juurde, et saada tasuta pääsmeid kevadisele suurkontserdile. Facebookis tehtava otseülekande peale jooksid huvilised kohale kõigest kümne minutiga ja piletid said jagatud üsnagi kiirelt.

Ansambli liikme Jalmar Vabarna sõnul teeb bänd sotsiaalmeedias otseülekandeid regulaarselt ning seekord oli sisuks jõulurõõmu pakkumine inimestele. "Me oleme alati tahtnud teha sellist eksperimenti, et teada saada, kas inimesed reageerivad ja tulevad kohale. Seitsme minutiga oli esimene kohal ja kümne minutiga järgmine," lisas ta.

Kokku anti inimestele tasuta ära kuus piletit.

Jõuluajal plaanib bänd oma sõnul puhata ning stuudios ja laval tööd ei tee. "Eile lõpetasime ja nüüd on puhkeaeg. 27. detsembril lähme stuudiosse tagasi, nii et praegu on nädalane rahulik olek," rääkis Vabarna.

Bändi löökpillimängija Tõnu Tubli lisas, et parajasti käib uue albumi salvestamise lõpuspurt ja järgmisel aastal hakkab bänd regulaarselt proove tegema Saku suurhalli kontserdiks. Lisaks ootab bändi ees Eesti muusikaauhindade gala juhtimine ja ühe korra põigatakse kevadel Prantsusmaale.

Viimased kaks piletit endale saanud Madis Birnbaum avaldas tasuta saadud piletite üle head meelt. "Ma oleks muidu piletid ostnud. Oligi plaan ära osta tegelikult. Väga kõva emotsioon," ütles ta. Ühiselt tehti bändiga selfi.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles