Pealinlased said Viljandist punktilisa

Priscilla Õmblus
Copy
Viljandi HC-l on Eesti meistriliiga mängud selleks aastaks mängitud. Kolmapäeval tuli tunnistada HC Tallinna paremust, liigatabelis ollakse neljandad.
 
Viljandi HC-l on Eesti meistriliiga mängud selleks aastaks mängitud. Kolmapäeval tuli tunnistada HC Tallinna paremust, liigatabelis ollakse neljandad.  Foto: Elmo Riig

Kolmapäeva õhtul peeti Eesti meeste käsipalli meistriliiga teise ringi viimase vooru kaks kohtumist ning esikolmikusse kuuluvad meeskonnad end üllatada ei lubanud: HC Tallinn alistas Viljandi HC 26:24 (17:11) ja HC Kehra/Horizon Pulp&Paper oli 27:26 (13:10) parem Aruküla/Audentesest.

Viljandi HC ja HC Tallinn mängisid Viljandis. Kodumeeskonnal olid vigastusega eemal kõik kolm võõrleegionäri ja HC Tallinn sõitis siia vaid kaheksa väljakumängijaga.

Kohtumine algas kahe kogenud palluri skoorimisduelliga: viljandlastest tabas kahel korral Kristo Järve ja külalistest Kaspar Lees. Seisult 2:2 viskas HC Tallinn viis vastuseta jäänud väravat ning Rauno Aus tegi kümnendal minutil kiirrünnakust seisuks 7:2. Sama mees ja samal viisil kasvatas peagi edu kuuele punktile ning 18. minutil tuli Leesi väravast 12:4.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles