Streikivate kettide koha täitsid kaks proviisoriapteeki

Marko Suurmägi
, peatoimetaja asetäitja
Copy
Viljandis Tartu ja Tallinna tänava nurgal asuva Euroapteegi uksele kinnitati streiki kuulutav silt mõni minut pärast kella kaht.
Viljandis Tartu ja Tallinna tänava nurgal asuva Euroapteegi uksele kinnitati streiki kuulutav silt mõni minut pärast kella kaht. Foto: Marko Saarm

Kaks ja pool tundi pärast ketiapteekide lühistreigi algust tunnistasid Maksimarketis tegutseva apteegi töötajad, et ostjaid on pisut rohkem kui tavaliselt, aga erakordset rahvahulka ukse taga ei ole. Sama seis oli Kantreküla Maxima kõrval asuvas apteegis.

Eesti apteekide ühendusse kuuluvad ketiapteegid sulgesid kolmapäeval kell 14 uksed, et juhtida tähelepanu apteegireformi negatiivsetele mõjudele. Viljandis jäid eile pärastlõunal tööle osaühingu Kantremaa apteek Kantreküla Maxima juures ja Ridaküla apteek Maksimarketis. Kogu maakonnas suleti 11 apteeki ning tööle jäi kuus: kaks Viljandis, kaks Suure-Jaanis, üks Hallistes ja üks Abja-Paluojal. Ühendusse kuuluvad Apotheka, Benu, Euroapteek ja Südameapteek teatasid, et jäävad protestina suletuks neljapäeva hommikuni.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles