Krossiraja uus omanik peab valla nõudmisel hävitama kogu tee

Kristiina Liiv
, reporter
Copy
Uus omanik on skandaalse krossiraja künkad kopaga tasaseks tõmmanud ning ümberkaudsetele põldudele vilja külvanud. Vald tahab, et rada oleks kadunud, kuid omanik kurdab, et põllud muutuvad viljatuks, kui ta kruusa neile laiali lükkab.
Uus omanik on skandaalse krossiraja künkad kopaga tasaseks tõmmanud ning ümberkaudsetele põldudele vilja külvanud. Vald tahab, et rada oleks kadunud, kuid omanik kurdab, et põllud muutuvad viljatuks, kui ta kruusa neile laiali lükkab. Foto: Marko Saarm

Sudiste külla Vana-Virite maaüksusele loata rajatud ja naabritele tuska teinud krossirada pidi olema eilseks likvideeritud, kuid päris maatasa seda valla sõnul siiski tehtud pole.

Kinnistu uus omanik väidab, et varem küsimusi tekitanud künkad on tasandatud, kuid siiski peab ta tee täielikuks kaotamiseks vallale pikendustaotluse esitama ning kogu kruusa põldudele laiali laotama.

Mulgi vallavanem Imre Jugomäe käis reedel Vana-Virite maaüksusel paiknevat rada vaatamas koos abivallavanema, juristi ja ehitusnõunikuga. Paraku oli Jugomäe sõnul siiski näha, et rada reedeks veel nõuetekohaselt likvideeritud polnud. Kopp oli küll künkaid pisut tasandanud ja maad oli natuke üles kaevatud, kuid raja kaotamiseks seda pidada ei saa.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles