Rong toob presidendi külalised Viljandisse (1)

Eget Velleste
, reporter
Copy
Seekordsel vabariigi aastapäeva vastuvõtul ootab president Kersti Kaljulaid ligi tuhandet külalist Viljandisse Ugala teatrisse.
Seekordsel vabariigi aastapäeva vastuvõtul ootab president Kersti Kaljulaid ligi tuhandet külalist Viljandisse Ugala teatrisse. Foto: Elmo Riig

Tuleval aastal Viljandis toimuv presidendi vastuvõtt vabariigi aastapäeval paistab silma sellega, et külalised saavad peole ja koju erirongiga. Samuti sellega, et suupistete valmistamisel ja serveerimisel on abiks kooliõpilased.

Viljandi on viies Eesti linn, mis presidendi aastapäeva vastuvõttu võõrustab. Kogu õhtu rullub Eesti rahva ja külaliste ees lahti 24. veebruaril. Kuigi kuupäev on aastapäeval algusest peale paigas olnud, siis presidendi kantselei pressiesindaja Mailin Aasmäe sõnul on praegu korralduses veel lahtisi otsi. Muu hulgas on muutunud vastuvõtu asukoht. Esialgu plaaniti üritus korraldada korraga Ugalas ja pärimusmuusika aidas, kuid aidast on praeguseks loobutud. Aasmäe sõnul oleks kahes kohas korraldamine olnud logistiliselt liiga keerukas. «Ühes majas on kõigil mugavam ja toredam,» nentis ta.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles