Premium-liiga fotovõistluse võitis Tuleviku vabatahtlik

Eget Velleste
, reporter
Copy
Premium-liiga tänavuse fotokonkursi võitjaks tituleeriti Tuleviku vabatahtliku Marit Stepanova jäädvustus. Konkursil osales ta kolme pildiga.
Premium-liiga tänavuse fotokonkursi võitjaks tituleeriti Tuleviku vabatahtliku Marit Stepanova jäädvustus. Konkursil osales ta kolme pildiga. Foto: Marit Stepanova

Jalgpalli Premium-liiga teatab oma Facebooki lehel, et tänavuse fotovõistluse spordi kategooria võitis Tuleviku jalgpalliklubi vabatahtliku Marit Stepanova pilt. Võidu tõi tabamus Tuleviku pallurist Gerdo Juhkamist.

Viljandi Tulevik kirjutab oma sotsiaalmeedia seinal, et pilt pärineb suviselt Tuleviku ja Kuressaare kohtumiselt, mis lõppes 3:0 Tuleviku kasuks. "Võidupildil on keskkaitses mütanud Gerdo Juhkam stoilise iseenesestmõistetavusega ja näoilme järgi otsustades suuremat pingutamata kolme meetri kõrgusele õhku kerkinud, et väljakul toimuvat paremini näha. Harukordne kaader," kirjeldab jalgpalliklubi pilti.

Premium-liiga fotokonkursi lõpphääletusele oli valitud 13 pilti, mille hulgast kolm oli teinud Tuleviku vabatahtlik fotograaf.

Auhinnatud pildi on aasta fotoks valinud ka Tuleviku kogukond. Klubi avaldas Stepanovale tänu, sest vabatahtlik on jäädvustanud kõiki klubi mänge ja teisi üritusi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles