Koduliigas Viljandi HC mootor tõrkus, Balti liigale läheb ta vastu täie auruga

Priscilla Õmblus
Copy
Eesti meistriliigas tuli Viljandi HC-l kolmapäeval vastu võtta kaotus tabeli liidrile Põlva Servitile. Laupäeval ja pühapäeval võõrustab ta Balti liigas Kehra ja Tallinna meeskonda.
Eesti meistriliigas tuli Viljandi HC-l kolmapäeval vastu võtta kaotus tabeli liidrile Põlva Servitile. Laupäeval ja pühapäeval võõrustab ta Balti liigas Kehra ja Tallinna meeskonda. Foto: Elmo Riig

Viljandi HC ja Põlva Serviti Eesti meistriliiga üheksanda vooru mäng kolmapäeval Põlvas algas tasavägiselt, kuid siis viljandlaste ramm rauges ja neil tuli tunnistada võõrustajate 34:22 paremust. Pead ei ole nad siiski norgu lasknud ning juba sel nädalavahetusel ootab neid ees tuleproov Balti liigas, kus nad loodavad punktikonto avada.

«Tahaks loota, et punktiarve avame: Balti liigas on meil võimalik rohkem mängijaid kasutada, meie pink on pikem,» lausus Viljandi HC peatreener Marko Koks.

Nagu Koks nentis, on meeskonna nädalavahetuse vastased äsja Eesti karikavõistlustel madistanud HC Tallinn ning HC Kehra / Horizon Pulp & Paper, kellest esimene võitis hõbeda ja teine pronksi. «Mõlemal võistkonnal on raske periood seljataga, peaksime suutma oma eelise ära kasutada ja ennast füüsilise poole pealt maksma panna,» rääkis ta ning lisas: «Kodumänge tahaks võita!»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles