Viljandi Metall püsib medalikolmikus

Priscilla Õmblus
Copy
Eesti võrkpalli esiliigas osaleva Viljandi Metalli naiskonna ridades saab platsil teiste seas näha ühte kunagi Viljandisse meistritiitli toonud mängijat Egle Püvi. Tagaplaanil on võistkonna kapten Laureen Reier.
Eesti võrkpalli esiliigas osaleva Viljandi Metalli naiskonna ridades saab platsil teiste seas näha ühte kunagi Viljandisse meistritiitli toonud mängijat Egle Püvi. Tagaplaanil on võistkonna kapten Laureen Reier. Foto: Marko Saarm

Kümmekond aastat tagasi polnud Viljandi Metalli võistkonnale Eesti naiste võrkpalli meistriliigas vastast: alates 2010. aastast teenis ta neljal aastal järjest tiitli ja võttis ka kolm karikavõitu. Pärast mõningast varjusurmaaega ja siinsete tippmängijate maailma laiali minekut on osa toonasest meistrinaiskonnast taas Eesti meistrivõistluste medalikonkurentsis. Seekord küll esiliigas, aga mõtteis on ka meistriliigasse naasmine.

«Eks alguses oli juttu, et järgmisel aastal läheme meistriliigasse, aga see tähendaks, et meil on mängijaid juurde vaja,» rääkis võistkonna kapten Laureen Reier. «Et meil on naiskond mööda Eestit laiali – Viljandis, Tartus, Pärnus ja Tallinnas –, on jube raske trennideks kokku saada. Praegu teevad kõik nii palju, kui jõuavad, ja kasutame ka spordikooli mängijaid, kui võistkonda mängudeks kokku ei saa.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles