Rajatav spaahotell tahaks laieneda Viljandi järvele

Marko Suurmägi
, peatoimetaja asetäitja
Copy
Spaahotelli loomise käigus on arendajad jõudnud mõtetega Viljandi järvele. Kui selleks luba antakse, tahaks omanik ehitada järvele ühe ujumissilla ja teise silla rendisauna tarbeks.
Spaahotelli loomise käigus on arendajad jõudnud mõtetega Viljandi järvele. Kui selleks luba antakse, tahaks omanik ehitada järvele ühe ujumissilla ja teise silla rendisauna tarbeks. Foto: Koko Arhitektid

Viljandisse spaahotelli rajamise eest vastutav Roman Kusma käib oma põhitöö, Rakvere ­Aqva Spa juhtimise kõrvalt iga nädal kaks päeva Tallinnas arhitektidega kohtumas ning nuputab Viljandi veekeskuse ja hotelli parimat lahendust tihtipeale kella kolmeni öösel, enne kui magama läheb.

Viljandi järve äärde tuleva spaahotelli kavandamine käib Tallinnas KOKO arhitektuuribüroos ning Rakvere Aqva Spa kontoris juba enam kui pool aastat. Rohkem kui 17 000 ruutmeetrit pinda, 55 000 klienti aastas ja 16 sauna, mille hulgas on uudne Mulgi saun, on vaid mõned arvud, mis uut spaahotelli iseloomustavad.

Vähemalt ühe sauna tahaksid arendajad rajada Viljandi järvele ning sinna mõtlevad nad teha ka uue ujumisala. Arendaja, Rakvere Aqva Spa juhataja Roman Kusma (pildil) selgitas, et loodab jõuda keskkonnaametiga selles kokkuleppele.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles