Üle 300 Tallinna tänaval ja selle lähedal asuva majapidamise on jäänud elektrita

Alice Lokk
, reporter
Copy
Esmaspäeval umbes kella 17.15 ajal oli kogu Uku keskusest elekter kadunud ning maja oli pime. Kella kuueks oli seal elekter taastatud.
Esmaspäeval umbes kella 17.15 ajal oli kogu Uku keskusest elekter kadunud ning maja oli pime. Kella kuueks oli seal elekter taastatud. Foto: Hans Väre

Esmaspäeval kell 17.09 oli rike Viljandis Uku keskuse juures olevas alajaamas. Selle tõttu jäi vooluta 308 majapidamist, nende hulgas ka Uku keskus.

Kella 17.30-ks olid kaubanduskeskuse uksed suletud ja inimestel palutud majast lahkuda. Elektrilevi kommunikatsioonijuht Peeter Liik ütles esmaspäeva õhtul kella kuue ajal, et Uku keskus on elektri tagasi saanud ning ilma vooluta on veel 307 majapidamist.

Kommunikatsioonijuht lisas, et rikke kõrvaldamisega tegeldakse ning lähitundide jooksul üritatakse elektriühendus taastada. "Praegu ei julge midagi kindlamat öelda, aga loodame, et asi saab korda nii ruttu kui võimalik."

Liigi sõnul pole rike erakordselt suur. "Tegemist on alajaama rikkega. Kui selline rike tekib, siis selle mõju on tavapärane."

Vooluta majapidamised on peamiselt Tallinna tänaval ja Uku keskuse ümbruses.

Elektrilevi rikketelefonile saab helistada numbril 1343.

Kell 19.45 on Elektrilevi andmetel kõik majapidamised voolu tagasi saanud.

Uku keskus pimeduses. Külastajatel paluti kaubanduskeskusest lahkuda.
Uku keskus pimeduses. Külastajatel paluti kaubanduskeskusest lahkuda. Foto: Hans Väre
Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles