Tipptunnil ei mahu järjekord Viljandi uude postkontorisse ära (1)

Alice Lokk
, reporter
Copy
Kell pool üks ei olnud Uku keskuse postkontoris palju inimesi. Ühel hetkel jõudis järjekord aga uksest välja.
Kell pool üks ei olnud Uku keskuse postkontoris palju inimesi. Ühel hetkel jõudis järjekord aga uksest välja. Foto: Elmo Riig

Novembris kolis Omniva postkontor Centrumist Uku keskuse juurdeehitisse. Uus postkontor on väiksem ning esmaspäeva keskpäeva paiku tikkus järjekord uksest välja ulatuma.

11. novembril avati Uku keskuse juurdeehitises Omniva postkontor, mis viimased kuus aastat oli olnud Centrumis. Omniva meediasuhete juht Mattias Kaiv ütles, et postkontori asukohta valides hinnati pindade külastatavust, hindu ning atraktiivsust ja mugavust kliendile. "Soovisime Viljandi postkontori kontseptsiooni uuendada ja selle oluliseks eelduseks on teenindussaali pinna sobivus uue kontseptsiooniga. Uuel pinnal Uku keskuses oli see eeldus olemas," märkis ta.

Kaivi sõnutsi on uut kontseptsiooni mitmes teises postkontoris katsetatud ja kliendid on selle hästi omaks võtnud. "Näiteks saavad kliendid uues teenindussaalis ise valida oma saadetisele pakendit ja pakkimisvahendit," märkis meediasuhete juht. Samuti on uues kontoris eraldi pakendamisala ning eelvormistatud kirju ja pakke saab seal üle anda järjekorras seismata. "Teenindussaalist ei puudu ka eraldi filateeliatoodete kapp ning suur postkaartide valik," lisas Kaiv.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles