Kokaiini ja marihuaana vedajad vahistati uurimise ajaks

Marko Suurmägi
, peatoimetaja asetäitja
Copy
Reedel tabati mees, kelle valdusest leidis politsei 60 grammi kokaiini.
Reedel tabati mees, kelle valdusest leidis politsei 60 grammi kokaiini. Foto: Kenno Soo

Politsei tabas lõppenud nädalavahetusel Viljandimaal kaks meest, kelle juurest leiti narkootikume. Esimesel juhul saadi kätte 60 grammi kokaiini ning teisel puhul 13,4 grammi marihuaanat. Juriidiliselt on need suured kogused.

Reedel pidas politsei Viljandi vallas kinni 36-aastase mehe, kes kahtlustuse kohaselt oli omandanud ebaseaduslikult umbes 60 grammi ehk suures koguses kokaiini ning toimetanud selle oma elukohta peidikusse. Politsei võttis narkootilise aine samal päeval ära ning mehele esitati kahtlustus suures koguses narkootilise aine ebaseaduslikus käitlemises.

Lõuna ringkonnaprokuratuuri ringkonnaprokuröri Marja-Liina Talimaa sõnul tuleb kriminaalmenetluse käigus selgitada, kui ulatuslik narkootilise aine käitlemine oli. "Kuigi kahtlustataval ei ole kehtivaid kriminaalkaristusi, näitab tema suhtumist õiguskorda kehtivate väärteokaristuste arv," lausus prokurör, andes mõista, et väärtegusid on mehel palju. "Tema varasemat käitumist arvestades on alust arvata, et vabadusse jäädes võib ta kuritegude toimepanemist jätkata. Seega taotles prokuratuur tema vahistamist."

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles