Sander Kapper naaseb Viljandisse ja liitub taas Tulevikuga

Alice Lokk
, reporter
Copy
Sander Kapper liitub Viljandi Tulevikuga.
Sander Kapper liitub Viljandi Tulevikuga. Foto: Viljandi JK Tulevik

Viljandi jalgpalliklubi Tulevik koosseisus 2015. aastal Eesti jalgpallimeistrivõistluste kõrgliigas debüteerinud, kuid seejärel 2016. aastast Tartu Tammekat esindanud 25-aastane ründav poolkaitsja, Tuleviku noortesüsteemis jalgpalliga alustanud Sander Kapper naaseb uue Premium-liiga hooaja eel koduklubisse.

Viljandi JK Tuleviku saadetud pressiteates on kirjas, et kui Tulevik tema kodulinna tagasitoomise vastu huvi üles oli näidanud, ei tekkinud Kapperil hetkekski kahtlust, kas pakkumine vastu võtta või mitte. "Tunnen, et mul on viljandlastele palju tõestada. Läksin siit Tartusse poisina, koju naasen aga mehena," lausus ta.

Kapper tänas Tammekas veedetud aastate eest sealse klubi treenereid ja ametnikke. Ta ütles, et Tartu mängib tohutut rolli tema viimaste aastate arengus ja temaga nähti individuaalselt palju vaeva. "Ka tahan teha kummarduse Tammeka fännidele, kes mind läbi aastate kirglikult toetasid. Loodan, et nii Tammeka kui selle fännid saavad minu üle uhked olla. Nüüd aga soovin, et saaksin eelseisva hooaja jooksul arengus järgmise sammu teha, kodulinna klubi kuttidele oma kogemusi jagada ja koos nendega midagi suurt korda saata."

Tuleviku vutiklubi president Raiko Mutle tervitas Kapperi koduradadele naasmist soojalt. "Usun, et Viljandi jalgpallikogukond on Sandri naasmise üle sama rõõmus kui meie siin klubis," ütles Mutle. "Sander on vahepealsete aastate jooksul mängijana tõsise arengu läbi teinud ning tema naasmine koduklubisse on selgeks kinnituseks sellele, et ta usub meie plaanidesse. Taasliitumine meiega on ühtviisi hea tema enese jätkuvale arengule kui aitab ka meie klubil järgmisi sihte saavutada."

Tartu meeskonnas kindlaks põhikoosseisumängijaks kerkinud Kapper sai lõppenud kõrgliiga hooaja viienda kohaga lõpetanud Tammeka eest tänavu kirja 33 mängu, milles lõi neli väravat ja andis kaheksa resultatiivset söötu. Sellega kuulus Kapper tänavu Tartu esiklubi mängijate resultatiivsuspingerea tippu.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles