Rain Tölpus teenis kõrge tunnustuse

Priscilla Õmblus
Copy
Teisipäeval tähistati Tallinna teletornis eriolümpia liikumise 30. aastapäeva. Kõige teenekamaid töötajaid tunnustati kullatud teenetemärgiga ja kaua liikumisse panustanud inimesi, nende seas Viljandi Tuleviku klubi juhti Rain Tölpust (vasakult neljas), hõbemärgiga.
Teisipäeval tähistati Tallinna teletornis eriolümpia liikumise 30. aastapäeva. Kõige teenekamaid töötajaid tunnustati kullatud teenetemärgiga ja kaua liikumisse panustanud inimesi, nende seas Viljandi Tuleviku klubi juhti Rain Tölpust (vasakult neljas), hõbemärgiga. Foto: Triin Musting

Teisipäeval Tallinna teletornis asetleidnud eriolümpia Eesti ühenduse (EOEÜ) tänuüritusel tunnustati kõige teenekamaid ja oma panuse sellesse liikumisse andnud inimesi autasudega: teiste seas pälvis organisatsiooni hõbemärgi Viljandi Tuleviku klubi tegevjuht, EOEÜ jalgpallikoordinaator Rain Tölpus.

Nagu Tölpus ise ütles, oli autasu talle suur üllatus, iseäranis seetõttu, et hõbemärke anti välja üldse esimest korda.

«Ütlen ausalt, et olen šokeeritud ja südamest liigutatud. Väga keeruline on seda sõnadesse panna, aga see on minu jaoks suur au,» lausus ta. «Tänuavaldus motiveerib mind sel rindel veelgi enam kaasa mõtlema ja asju edasi viima. Kindlasti tahaksin tänada ka Tuleviku klubi toetuse eest, milleta oleks olnud keeruline kõike seda ellu viia.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles