Jalgpalliklubi juht võttis vastu eriolümpia tunnustuse

Margus Haav
, reporter
Copy
Rain Tölpus pälvis eriolümpialt hõbemärgi.
Rain Tölpus pälvis eriolümpialt hõbemärgi. Foto: Elmo Riig
Eriolümpia Eesti Ühenduse (EOEÜ) tänuüritusel pälvisid organisatsiooni hõbemärgi jalgpalliametnikud Teet Allas ja Rain Tölpus. EOEÜ andis hõbemärke välja esimest korda.

"Ütlen ausalt, et olen šokeeritud ja südamest liigutatud," sõnas Viljandi JK Tuleviku tegevjuhi ametit pidav ning EOEÜ-s jalgpallikoordinaatorina tegutsev Rain Tölpus pressiteate vahendusel. "Väga keeruline on seda sõnadesse panna, aga see on minu jaoks suur au. Kindlasti motiveerib tänuavaldus mind sel rindel veelgi kaasa mõtlema ja asju edasi viima."  

Koostöö sujumist kinnitas EOEÜ spordidirektor Siret Kruk, kes kinnitas, et nii Rain Tölpus kui ka Teet Allas said hõbemärgi Eriolümpia jalgpalli toetamise ja arendamise eest. 

"Oleme edukalt läbi viinud erinevaid üritusi ning intellektipuudega inimeste jalgpall on astunud suure sammu edasi," rääkis Kruk ning lisas, et jalgpallil on tähtis osa erivajadustega inimestele sportimisvõimaluste pakkumiseks.

Viljandi on kaheksa aastat erivajadustega inimestele turniire korraldanud ning lähiaastatel on plaanis tuua siia ka rahvusvaheline turniir.  

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles