Vibusportlased panid auhinnakuhjas hooajale punkti

Priscilla Õmblus
Copy
Martin Rist jäi Eesti sisekarikavõistlustel sportvibulaskmises õnnetult pjedestaalist eemale, ent vaistuvibu arvestuses võitis ta võidukarika. Lõpp hea, kõik hea.
Martin Rist jäi Eesti sisekarikavõistlustel sportvibulaskmises õnnetult pjedestaalist eemale, ent vaistuvibu arvestuses võitis ta võidukarika. Lõpp hea, kõik hea. Foto: Elmo Riig

Eelmisel nädalavahetusel Imaveres peetud Eesti vibulaskmise sisekarikavõistlustelt tõid Viljandimaa sportlased koju kaheksa võidu­trofeed. Sportvibulaskmises polnud naiste arvestuses vastast olümpiamängudeks valmistuvale Laura Nurmsalule. Meeste arvestuses tabas favoriit Martin Risti ebaõnn, kuid selle kompenseeris võidukarikas vaistuvibulaskmises.

«Sportvibulaskmises purunes Martin Ristil vibunöör ja ta langes viiendale kohale. Selle peale pakkis ta lahti vaistuvibu ja teenis võidukarika. Meestel tuli selles arvestuses lausa kaksikvõit – see oli super,» rääkis treener Aune Varik.

Kaksikvõidu aitas Martin Ristil vormistada Jaan Rösler, kes nagu temagi on Vana-Võidu vibuklubi ja Viljandi spordikooli esindaja.

Üleüldse rõõmustas Aune Varik oma hoolealuste tulemuste üle. «Päris ilus punkt hooajale!» nentis ta ning lisas, et heameelt tegid ka Suure-Jaani vibuklubi liikmed.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles