Spordihoones taoti jalgpalli ja võidud jäeti koju

Priscilla Õmblus
Copy
Turniiri võitnud Viljandi Tuleviku ja Suure-Jaani Unitedi ühendnaiskond ei lubanud endale lüüa ainsatki väravat ning skooris ise 23 korda.
Turniiri võitnud Viljandi Tuleviku ja Suure-Jaani Unitedi ühendnaiskond ei lubanud endale lüüa ainsatki väravat ning skooris ise 23 korda. Foto: Marek Tiits

Möödunud nädalavahetusel peeti Viljandi spordihoones traditsioonilisi Tuleviku saalijalgpalli karikavõistlusi. Laupäeval jooksid väljakule vanemad kui 40-aastased mehed ning pühapäeval võtsid mõõtu naiskonnad.

Kaheksa osalenud naiskonna hulgast osutus parimaks Viljandi Tuleviku ja Suure-Jaani Unitedi ühendvõistkond ning talle järgnesid Paide LM-i ja FC Elva esindus.

Viljandimaa naised ei lubanud endale lüüa ainsatki väravat ning skoorisid ise 23 korda. Alustuseks alistasid nad 5:0 Paide LM-i. Järgnesid 3:0 võit Keila JK, 4:0 võit FC Eliose ja 5:0 võit FC Elva üle. Finaalis alistasid nad Paide LM-i 6:0.

Pronksimatšis, kus olid vastamisi FC Elva ja Pärnu Vaprus, läks pärast 1:1 viigiga lõppenud normaalaega tarvis penaltiseeriat ning skooriga 3:2 võttis võidu FC Elva.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles