Driftijad võivad platsilt jala koju minna

Tarvo Madsen
, Reporter
Copy
Talvel on võimalik oskusi proovile panna ametlikel jääradadel. Pilt on tehtud 2016. aastal Kuuni järvel.
Talvel on võimalik oskusi proovile panna ametlikel jääradadel. Pilt on tehtud 2016. aastal Kuuni järvel. Foto: Elmo Riig

Talve tulles tekib uljaspeadel kiusatus tänavatel ja parklates tiirutades autoga külglibisemist proovida. Seadus säärase tegevuse puhul karistust ette ei näe, kui aga politseinikud seda nägema juhtuvad, võivad nad hullaja autovõtmed mõneks ajaks hoiule võtta.

Kolm aastat Viljandi järve ääres staadioni parkimisplatsi lähedal elanud Ditmar Martinsoni sõnul käiakse seal talviti lõbutsemas iga päev, kui vähegi libedust on, ja rohkem sõitjaid on just esimeste külmade ajal. Martinson rääkis, et üldiselt paneb tema sõitjaid tähele õhtuti ja öösel, sest päeval ei ole ta kodus. «Vahel näeb neid juba kuue-seitsme ajal, aga rohkem pärast kella üheksat õhtul. Südaöö paiku jääb rahulikumaks, aga on ette tulnud ka seda, et sõidetakse poole ööni,» kõneles ta.

Platsile tullakse nii üksi kui ka paari auto kaupa ja vahel moodustuvad suuremad rühmad. «Parematel õhtutel on ikka korralikud rahvapeod toimunud seal platsil,» nentis ta.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles