Viljandist pärit fitnessivõistleja tõusis maailma kolmandaks

Priscilla Õmblus
Copy
Viljandist pärit Liis Org võitis Slovakkias Bratislavas fitnessi MM-il body-fitnessi arvestuses oma kategoorias kolmanda koha.
Viljandist pärit Liis Org võitis Slovakkias Bratislavas fitnessi MM-il body-fitnessi arvestuses oma kategoorias kolmanda koha. Foto: Erakogu

Eelmisel laupäeval teenis Viljandist pärit ja Soomes elav fitnessivõistleja Liis Org Slovakkias Bratislavas fitnessi maailmameistrivõistlustel oma kategoorias kolmanda koha.

«Seadsin endale üpris kõrge eesmärgi tuua medal koju ning seda ma ka tegin,» ütles body-fitnessis alla 163 cm pikkuste naiste arvestuse maailma kolmas. «Kui kuulutati välja neljas koht ja mõistsin, et olen maailma kolme parema seas, oli see hetk nii emotsionaalne, et raske oli pisaraid tagasi hoida. Ma olen maailma esikolmikus – uskumatu! Pärast seda ei olnud enam vahet, millal minu nimi öeldakse. Medal oli olemas.»

Fitness on võistlusspordiala, milles võisteldakse keha proportsioonides, ilus ja liikuvuses. See kasvas välja kulturismist ning fitness on omakorda jagunenud body-, bikiini-, ranna- ja athletic-fitnessiks.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles