Parima toote nominent. Creative Woodworks saadab Leiest laia maailma ümaraid saunu ja majakesi

Eda Kivisild
, reporter
Copy
Creative Woodworksi juhi Priit Kallase sõnul valmistatakse praegu peamiselt iglumajakesi. Samas on mitu kuulsust Leie meestelt ka sauna saanud.
Creative Woodworksi juhi Priit Kallase sõnul valmistatakse praegu peamiselt iglumajakesi. Samas on mitu kuulsust Leie meestelt ka sauna saanud. Foto: Elmo Riig

Creative Woodworksi Leie külas valmivad iglusaunad ja -majakesed on peale Eesti kanda kinnitanud mitmes Euroopa riigis ning mõnigi nende omanik pikka tutvustamist ei vaja: telekokk ja põhjakäinud restoranidele uue elu sissepuhuja Gordon Ramsay, jalgpallitäht David Beckham ...

Creative Woodworks alustas viis aastat tagasi iglusaunade ehitamisega. «Eesmärk oli teha üks asi natuke teistmoodi, teistsuguse kujuga,» ütleb ettevõtte juht Priit Kallas ning lisab, et toona valminud esimene saun erineb praegusest nagu öö ja päev. Väliskuju on küll endiseks jäänud, aga see, mis ja kuidas ehitise sisse tuleb, lepitakse tellijaga eraldi kokku, sest võimalusi ja lahendusi on mitu. «Väliskuju oleme kaitsnud ka tööstusdisaini lahendusega patendiametis,» rõhutab Kallas.

Aja jooksul on ettevõtte suund muutunud ja iglusaunade tootjast on saanud põhiliselt iglumajakeste tootja. «Praegu on 80 protsenti sellest, mida teeme, majakesed,» märgib Kallas. «Saun on jäänud kõrvaltooteks.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles