Parima toote nominent. Park Hotell Viljandi on täheloss Laidoneri platsil

Eda Kivisild
, reporter
Copy
Park hotelli juht Kristjan Saar rõõmustab, et hotell on aasta jooksul omaks võetud ja siin peatutakse hea meelega igal aastaajal.
Park hotelli juht Kristjan Saar rõõmustab, et hotell on aasta jooksul omaks võetud ja siin peatutakse hea meelega igal aastaajal. Foto: Marko Saarm

Park Hotell Viljandi pikka tutvustamist ei vaja. Seda enam, et alates valmimisest on preemiaid ja tunnustust tulnud uksest ja aknast: Viljandi linna aastapreemia, konkursi «Värvid linna» peapreemia, maakonnalehelt Sakala Viljandimaa 2018. aasta teo tiitel. Peale selle on Park Hotelli restaureerimise lugu «Muinsuskaitse aastaraamatus 2018».

Tunnuskirjad on majas välja pandud ja hotelli juhtkond näitab neid hea meelega. «Me oleme preemiate üle väga tänulikud,» ütleb hotelli juht Kristjan Saar. «Kindlasti on need meie tuntust suurendanud ja tänu nendele on klientide arv kasvanud.»

Saar märgib, et hotelli täitumus on eelmise aastaga võrreldes tunduvalt suurem ja inimesed peatuvad hotellis hea meelega ka väljaspool suvehooaega.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles