Sisukord
Paberleht
Postimees

Listeeriabakter käis töötaja vea tõttu korraks Oskari ahjufilees

2 min lugemist
Saarepeedil Oskar LT tootmiskompleksis käis neljapäeval töö tavapärases rütmis. Ükski kauplusekett pole juhtunu tõttu lihatööstusega lepingut lõpetanud. FOTO: Marko Saarm

Tavakontrolli käigus avastas Selveri Köögi nime all valmistoitu pakkuv osaühing Kulinaaria, et Saarepeedil tegutseva Oskari lihatööstuse ahjufilee singis on tema kööki jõudnud listeeriabakter. Ettevõtte selgitust mööda oli bakteriga risustatud lihapartiid tabanud ahjurike.

Artikkel kuulatav
Postimees digipaketi tellijatele
Tellijale Tellijale

Saarepeedil Oskar LT-s tootmine endiselt käib, kogu tootmiskeskusele on tehtud põhjalik pesu ja desinfitseerimine ning tootmisest on maha võetud vaid ahjufilee, mida müüdigi ainult osaühingule Kulinaaria. Korduvad laborianalüüsid on kinnitanud, et novembri esimestel päevadel tootest leitud bakterit tootmisruumides ja ettevõtte toodetes ei ole.

07.08.2020 09.08.2020
Loo tellimiseks pead olema sisse logitud Postimees kontole.
Logi sisse
Sul ei ole kontot?
Loo Postimees konto