Põhjanaabrite suurturniir pakkus üllatusi ja rekordeid

Jaanek Lips
, Tuleviku maadlusklubi liige
Copy
Thristan Kiipus (punases) võttis nädalavahetusel Helsingis teise tänavu saavutatud suurturniiri võidu. Foto on tehtud kuu alguses Viljandis «Baltic Cupi» turniiril, kus külla saabunud põhjanaabrid pidid samuti tema paremust tunnistama.
Thristan Kiipus (punases) võttis nädalavahetusel Helsingis teise tänavu saavutatud suurturniiri võidu. Foto on tehtud kuu alguses Viljandis «Baltic Cupi» turniiril, kus külla saabunud põhjanaabrid pidid samuti tema paremust tunnistama. Foto: Jaanek Lips

Eelmisel nädalavahetusel maabus Viljandi Tuleviku maadlusklubi täiendatud koosseis Soomes, et võtta mõõtu 14. korda peetaval suurturniiril «Helsinki Open». Maadluspidu pakkus algusest lõpuni üllatusi ning tipnes Tuleviku meeskonnale kõrge kuuenda kohaga.

Võistlused polnud jõudnud veel alata, kui esimese üllatusena selgus, et väiksesse spordisaali on kogunenud oodatust rohkem osalejaid, rekordiliselt 467. Korraldajate sõnutsi püstitati aga peale selle veel kolm rekordit: 59 sportlast ühest klubist, 68 kaasategevat klubi ja maadlejaid 12 riigist. Nii lubati järgmisel aastal kindlasti suuremasse saali kolida.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles