Viljandlased alustasid sisehooaega medalisajus

Priscilla Õmblus
Copy
Sõudjad kolisid veelt maale ja avasid nädalavahetusel Väike-Maarjas sisehooaja pikamaadistantside meistrivõistlustega. Viljandlane Kaspar Taimsoo kaotas liidritele Tõnu Endreksonile ja Allar Rajale ligi pool minutit ning pidi rahulduma pronksiga. Pilt on tehtud eelmisel aastal Viljandi sõudebaasis vahetustega 24 tunni sõidul.
Sõudjad kolisid veelt maale ja avasid nädalavahetusel Väike-Maarjas sisehooaja pikamaadistantside meistrivõistlustega. Viljandlane Kaspar Taimsoo kaotas liidritele Tõnu Endreksonile ja Allar Rajale ligi pool minutit ning pidi rahulduma pronksiga. Pilt on tehtud eelmisel aastal Viljandi sõudebaasis vahetustega 24 tunni sõidul. Foto: Marko Saarm

Laupäeval startis sisesõudmise hooaeg Väike-Maarjas Eesti pikamaadistantside meistrivõistlustega. Meeste absoluutarvestuses võttis napi võidu Tõnu Endrekson ja naiste sõitu valitses Liisu Mitt. Viljandi parimatena teenisid oma arvestuses meistrikulla Eve Sankovski, Helene Dimitrijev, Doris Meinbek, Kermo Randmäe ja Leo Muiste.

Viljandlasi oli stardis 30 ning treener Ruth Vaari sõnul alustasid nad hooaega väga hästi. «Nad tõid koju viis kulda, ühe hõbeda ja viis pronksi.»

C-vanuseklassi (13-14-aastased) noored ja parasõudjad läbisid 3000, kõik ülejäänud 6000 meetrit.

Enim kõneainet pakkus Tōkyō olümpiamängudeks valmistuvate tippude kaasalöömine. Meeste võistlus kujuneski äärmiselt tasavägiseks, sest mullune meister Allar Raja Pärnu sõudekeskusest Kalev jäi Tõnu Endreksonile Pärnu sõudeklubist alla väga napilt. Endreksoni aeg oli 18.55,6, Rajal 18.56,9. Pronksi võitis viljandlane Kaspar Taimsoo ajaga 19.23,9.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles