Meistriliiga seitsmes voor viib kokku mullused finalistid

Priscilla Õmblus
Copy
Läheb madinaks: homme sõidab Viljandi HC külla Aruküla/Audentesele, et pidada käsipalli meistriliiga seitsmenda vooru kohtumine.
Läheb madinaks: homme sõidab Viljandi HC külla Aruküla/Audentesele, et pidada käsipalli meistriliiga seitsmenda vooru kohtumine. Foto: Elmo Riig

Nädal, mille lõpp toob Eesti käsipalliklubidele koos Balti liiga mängudega ohtralt reisimist, algab meistriliiga seitsmenda vooruga. Teist korda sel hooajal saab näha mulluste finalistide Põlva Serviti ja HC Tallinna vastasseisu, samal ajal kui Aruküla/Audentes võõrustab Viljandi HC-d ning SK Tapa võtab kodusaalis vastu HC Kehra / Horizon Pulp & Paperi.

Kuue vooru järel jätkab tabeli liidrina tiitlikaitsja Serviti, kel on kümme punkti. Kahe punktiga jäävad maha Kehra ja Tallinn ning viiega Viljandi ja Tapa. Aruküla/Audentes on seni punktita.

Servitil ja Tallinnal algab ülitihe mängukuu.

Kahe eelmise hooajaga eri sarjades HC Tallinna 15 korda alistanud Põlva Serviti kaotas mullu põhirivaalile kahel puhul: korra liigamängus võõrsil ja valusalt kodusaalis peetud karikafinaalis. Enam kui kaks kuud tagasi teises voorus jäi Põlva Tallinnale 22:27 alla.

Teises kolmapäevases mängus võõrustab punktita Aruküla/Audentes hooaega kahe võiduga alustanud, ent nüüd juba eri sarjade peale kümme mängu võiduta olnud Viljandi HC-d. Avamängus septembris olid viljandlased kodus paremad 27:14, mullu jäid omavahelised vastasseisud 2:2 viiki.

"Eelmine nädal suutsime Kehra vastu oma mängule keskenduda ja tegime kohe hea esituse," rääkis Viljandi HC peatreener Marko Koks. "Veel 51. minutil olime kahega peal ja mõne õnnestumise korral võinuks kohtumine ka meile kalduda. Aga küllap meie lühikese pingi juures mängis väsimus oma rolli. Peamine, et jäin just kaitsetegevusega väga rahule." Mäng lõppes tulemusega 23:26.

"Seis meeskonnas on nagu Erich Maria Remarque'i romaan "Läänerindel muutuseta" ehk siis Raiko Roosna ja Sergei Rodjukov ilmselt veel ei mängi ning viimase vigastuse tõsidus selgub siin lähipäevil. Mängime nendega, kes on, ja loodame üle pika aja punktilisa saada," lausus Koks.

Seitsmenda vooru lõpetavad neljapäeval SK Tapa ja HC Kehra / Horizon Pulp & Paper. Septembris olid kehralased kodus 27:19 paremad ning viimasel kuuel hooajal pole Tapa 16 omavahelises kohtumises veel punktigi teeninud. Kehra kaotas viimati septembris, Tapa pole pärast 2. oktoobril saadud kahte punkti Aruküla/Audentese vastu võidurõõmu maitsnud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles