Keskerakonna liider ja sotsid pöörasid tülli

Marko Suurmägi
, peatoimetaja asetäitja
Copy
Kaks aastat tagasi otse enne valimisi said sotsiaaldemokraadid ja fotol nende keskel olev keskerakondlane Helmut Hallemaa hästi läbi. Valimiskampaania ajal turuväravas tehtud fotol on vasakult Juhan-Mart Salumäe, Helmen Kütt, Helmut Hallemaa ja Piret Aus.
Kaks aastat tagasi otse enne valimisi said sotsiaaldemokraadid ja fotol nende keskel olev keskerakondlane Helmut Hallemaa hästi läbi. Valimiskampaania ajal turuväravas tehtud fotol on vasakult Juhan-Mart Salumäe, Helmen Kütt, Helmut Hallemaa ja Piret Aus. Foto: Marko Suurmägi

Viljandi volikogu sotsiaaldemokraatide saadikurühma ning Keskerakonna kohaliku liidri Helmut Hallemaa vahelt on läbi jooksnud süsimust kass. Kordamööda nõuavad poliitikud teineteiselt vabandamist ning novembris teatasid sotsid, et ei osale eelarve- ja arengukomisjoni koosolekul, mida juhatab Hallemaa.

«Midagi ei ole juhtunud,» vastas Hallemaa esimese hooga ajakirjaniku pärimisele, mis on sotsiaaldemokraatide ja tema vahel juhtunud. Hetke mõelnud, lisas Hallemaa, et ei ole nõus midagi suuliselt kommenteerima ning vastab opositsiooni esindajatele ise ja kirjalikult.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles