Arno Kütt valiti aasta töösturiks

Alice Lokk
, reporter
Copy
Arno Kütt valiti aasta töösturiks.
Arno Kütt valiti aasta töösturiks. Foto: Elmo Riig

Möödunud kolmapäeval peetud konverentsil "Tööstuse äriplaan 2020" valiti muu hulgas aasta tööstur. Selle auväärtse tiitli pälvis Cleveroni asutaja ja juht Arno Kütt.

Tööstusuudised.ee annab oma kodulehel teada, et autasustamisel toodi välja, et Arno Kütt on juht, kelle mõtteviis, visioon ja tegutsemistahe on kui värske tuuleiil praeuses majanduselus. Arno Kütt ütles ise, et juhina peab ta end nii-öelda mängivaks treeneriks. "Löön kaasa ise ja osalen ka arendustöös. Mind käivitavad eelkõige väljakutsed. Kui keegi ütleb, et midagi pole võimalik teha, on hea tõestada vastupidist."

Ettevõtte juhtimine on Cleveroni juhi sõnul nagu rallisõit: kogu aeg tuleb anda gaasi või pidurit, oluline on leida nende vahel õige tasakaal. "Sirge peal tuleb anda gaasi ja kurvis pidurdada," nentis ta.

Samuti ütles Arno Kütt, et personaalselt saadud tunnustus on tegelikult mõeldud kõikidele Cleveroni töötajatele, kes on andnud oma panuse. "Olen rõõmus, et see tunnustus tuli just Viljandisse, mis näitab, et tööstusega saab tegelda ka väljaspool Tallinna ja Tartut."

Augustis tutvustas ettevõte uut toidurobotit, mis hakkab pakkide asemel hoiustama toidukaupa. Tänavu käivitas ta koostöös ettevõtluskõrgkooliga Mainor Cleveroni akadeemia. 

Aasta töösturi konkurssi korraldasid teist aastat järjest Äripäev, Tööstusuudised.ee ja ABB Eesti. Selle aasta konkursile laekus kokku 14 kandidaati. Nominendid olid Ruth Oltjer, Arno Kütt, Juhan Viise, Mihkel Tammo ja Urmo Sisask.

Žüriisse kuulusid eelmise aasta võitja Heiki Einpaul, Jukka Patrikainen, Igor Rõtov, Tanel Rebane, Mait Palts ja Kaupo Reede.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles