Fellini klubi tunnistati Eesti parimaks

Priscilla Õmblus
Copy
Möödunud nädala reedel valis Eesti tennise liit Viljandi Fellini aasta tenniseklubiks ning selle liikmed Ott Ahoneni ja Brit Martini oma arvestuses aasta tennisistiks.
Möödunud nädala reedel valis Eesti tennise liit Viljandi Fellini aasta tenniseklubiks ning selle liikmed Ott Ahoneni ja Brit Martini oma arvestuses aasta tennisistiks. Foto: Igor Pissarev

Viljandi tennisekogukond sai läinud nädalal alaliidult kolm tunnustust: Fellini klubi valiti Eesti selle hooaja parimaks klubiks, selle liige Brit Martin oma vanuseklassi parimaks tennisistiks ja treener Ott Ahonen parimaks rannatennisistiks. Kuidas Viljandi tenniseelu edeneb?

«Ei saa kurta,» vastas siinne tennisevedur, omanimelise tennisekooli treener Ott Ahonen. «Eesti tipptennisel läheb hästi tänu Anett Kontaveidile ja Kaia Kanepile ning meil läheb samuti hästi. Aga see ei tähenda, et ei võiks paremini minna. Tingimused on head, aga inimressurss piiratud.»

Ometi pälvis just Fellin peaaegu 50 Eesti tenniseklubi hulgast parima tiitli.

«Ma arvan, et parima klubi valimisel mängib rolli kogu kompott. Meie klubiline tegevus on silma jäänud tänu turniiridele ja sõpruskohtumistele, kindlasti aga mängivad rolli ka Briti tulemused. Tänu sellele on Fellini nimi teistele teada,» lausus Ahonen.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles