Viljandi võitlejal tuli vigastuse tõttu kordusvaatusega leppida

Priscilla Õmblus
Copy
Viljandi nokkmüts jõudis ka tänavustel sportliku vabavõitluse maailmameistrivõistlustel Bahreini ning selle kandja Kaupo Kokamägi pääses veerandfinaali.
Viljandi nokkmüts jõudis ka tänavustel sportliku vabavõitluse maailmameistrivõistlustel Bahreini ning selle kandja Kaupo Kokamägi pääses veerandfinaali. Foto: Erakogu

Möödunud nädalal Bahreinis sportliku vabavõitluse (MMA) maailmameistrivõistlustel Eesti koondisse kuulunud Viljandist pärit võitleja, Tartu Englase spordiklubi liige, viiekordne Eesti meister Kaupo Kokamägi jõudis välja veerandfinaali.

«Päris rahul ei ole tulemusega, oleks ikkagi medalit tahtnud,» nentis ta, kuid lisas: «Arvestades seda, et vigastuse tõttu jäi ettevalmistus päris lühikeseks, tuleb vist rahule jääda.»

Kevadel paar nädalat enne Euroopa meistrivõistlusi vigastas Kokamägi küünarliigest ja juuli lõpus käis ta operatsioonil. Vigastus tekkis tema sõnul treeningul, ent mingit otsest traumat polnud. «See oli pikalt kuhjunud vigastus, mis lõi äkki välja. Lootsime, et rahu andes kaob see EM-iks ära. Ei kadunud. Tuli ikka pärast opile minna.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles