Politsei kutsub hoolivaid inimesi helkurkõnnile

Tarvo Madsen
, Reporter
Copy
Politsei kutsub inimesi üritusele, millega soovib teadvustada helkuri kandmise vajalikkust ning näidata selle töövõimet.
Politsei kutsub inimesi üritusele, millega soovib teadvustada helkuri kandmise vajalikkust ning näidata selle töövõimet. Foto: Shutterstock

Politsei korraldab koostöös maanteeameti ja abipolitseinikega juba mitmendat aastat üle-eestilise ennetusürituse "Helkuriga sõbraks". Tänavu saab see teoks 26. novembril.

Lõuna-Eesti kuues maakonnas kestab üritus umbes tund aega. Politsei pressiesindaja Kerly Virgi teatel räägitakse alguses põgusalt helkuri korrektsest kandmisest ning sellele järgneb valitud teelõikudel helkurkõnd, millega soovitakse näidata teistelegi liiklejatele selle valgusallika töövõimet, ühtlasi jagatakse helkureid. "Politseile ja abipolitseinikele oodatakse appi kõiki noori ja vanemaid, kes hoolivad kodukandi liiklusturvalisusest," märkis Virk. Lisaks soovitas ta osalusest märku anda ürituse Facebooki lehel, et näidata turvalisusest hoolimist.

Viljandimaa helkurkõnni üritused leiavad aset 26. novembril kell 17 Suure-Jaani kooli juures, Viljandi Kesklinna kooli juures ja Tarvastu gümnaasiumi juures ning kell 18 August Kitzbergi gümnaasiumi juures.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles