Tulevik täitis hooaja eesmärgid

Alvar Loog
, Tuleviku poolehoidja
Copy
Viljandi Tulevik hõivas tänavusel hooajal liigatabelis seitsmenda rea ning jätkab ka järgmisel hooajal meistriliigas, kusjuures kolmandat aastat järjest ja esimest korda professionaalse meeskonnana.
Viljandi Tulevik hõivas tänavusel hooajal liigatabelis seitsmenda rea ning jätkab ka järgmisel hooajal meistriliigas, kusjuures kolmandat aastat järjest ja esimest korda professionaalse meeskonnana. Foto: Marko Saarm

Sander Posti esimesel täishooajal peatreenerina väärib Viljandi Tuleviku jalgpalliklubi esindusmeeskond hindeks nelja väikese miinusega. Hooaja miinimumeesmärk, pääseda Premium-liigast väljakukkumisest, sai täidetud kümnepunktise, hooaja reaalne eesmärk, pääseda üleminekumängudest, neljapunktise ning hooaja mõtteline maksimumeesmärk, saavutada seitsmes koht, kolmepunktise varuga.

Seitsmenda tabelirea väljavõitlemise teeb eriti magusaks teadmine, et lisaks esiliigast tõusnud Maardu Linnameeskonnale edestati (ühtlasi teist aastat järjest) oma viimaste hooaegade lähirivaale FC Kuressaaret ja Tallinna Kalevit.

Tänavune teekond karikasarjas lõppes Tulevikule kuulsusetult juba esimese kõrgema tõkke juures: kui neljandas ringis tuli koduväljakul tunnistada Tartu Tammeka paremust.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles