Maarja Kerner on liiga paremate seas

Sakala
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Endine Viljandi võrkpallinaiskonna ründaja, tänavu Viimsi SPAsse kuuluv Maarja Kerner on Eesti ja Soome ühise võrkpalliliiga resultatiivsemaid mängijaid.
Endine Viljandi võrkpallinaiskonna ründaja, tänavu Viimsi SPAsse kuuluv Maarja Kerner on Eesti ja Soome ühise võrkpalliliiga resultatiivsemaid mängijaid. Foto: Elmo Riig / Sakala

Soome ja Eesti naiste võrkpalli ühisliiga tulemuslikumate edetabelis on seni peetud 16 kohtumise järel 279 punktiga esikohal Hämeenlinna mängija Marina Skender. Kõigest kuue punktiga jääb temast maha endine Viljandi naiskonna ründaja Maarja Kerner, kes sellest hooajast esindab Viimsi SPAd.

Needsamad mängijad juhivad resultatiivsustabelit ka mängus kogutud keskmise punktisumma, 18,6 ja 18,3 punktiga, vahendab võrkpalliportaal volley.ee ühisliiga statistikat.

Katre Laanes (LP Kan­gasala) on absoluutarvestuses üheksas (230 punkti). Viljandi Metalli mängijatest on Mari-Liis Graumann 200 punktiga 14. ja Anu Ennok 188 punktiga 18.

Liiga servijate resultatiivsuse pingereas on Mari-Liis Graumann neljas, Anu Ennok seitsmes ning Viljandi Metalli sidemängija Julija Mõnnakmäe kaheksas.

Vastuvõtu poolest on Viimsi võistkonna liige Reelika Raap 56,7 protsendiga viies ja Viljandi naiskonna libero Pille Vahtra 55,6 protsendiga seitsmes.

Viljandi Metallil on ühisliiga põhiturniiril pidada veel kolm kohtumist ja need mängitakse kodupubliku ees. 6. jaanuaril läheb siinne naiskond kokku Pieksamäkiga, päev hiljem Kangasalaga ning 14. jaanuaril Viljandi spordihoones põhiturniiri viimase vastase, Viimsi SPAga.

Turniiri liider on 16 mängust saadud 48 punktiga Salo Viesti. Viljandi Metall on 41 punktiga viies ning Viimsi SPA kümnes ehk viimane. Lõppvõistlusele kutsutakse kuus paremat ning Viljandi naiskond on endale finaalturniiril koha juba taganud.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles