Haigla luges patsientide kiidusõnad kokku

Sakala
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Elmo Riig / Sakala

Viljandi haigla töötajad on juba kuus aastat tunnustanud tublisid kolleege ning andnud aasta lõpul välja aasta kaastöötaja tiitlid. Tänavu otsustati anda sõna otsustamiseks neile, kelle heaks tööd tehakse ehk patsientidele. Küsitlus osutus populaarseks: oma arvamuse ütles ligi 300 inimest ja tunnustati 106 Viljandi haigla töötajat.

«Arvasime, et teatakse põhiliselt arste. Oli väga tore, et hinnati ka heade õdede, hooldajate ja teiste tööd,» ütles haigla kommunikatsioonijuht Krista Valdvee.

Et haiglas on ametis palju väga erinevate valdkondade inimesi, otsustati lisaks enim hääli kogunud tervishoiutöötajatele anda välja parima tugiteenistuse töötaja tiitel.

Suurema häältearvuga pälvisid patsientide tunnustuse lõppeval aastal järgmised haigla töötajad: südamearst Ester Keba, kirurg Andres Tiit, kõrva-nina-kurguarst Marek Metsmaa, kopsukabineti õde Aivi Saharov, erakorralise meditsiini osakonna vanemõde Eve Pärnaku, psühhiaatriakliiniku õde Merle Sepp ja hooldaja Arved Leimann, õendus-hoolduskeskuse hooldaja Nadežda Kepp, taastusravi osakonna hooldaja Marika Oja ja klienditeenindaja Milvi Toom.

Haiglas käivad inimesed kiitsid ka lahket informaatorit-riidehoidjat Lia Obolenskajat.

Copy

Märksõnad

Tagasi üles