Riigikogu liige ilmestas hooldekodude olukorda kinniseotud inimese pildiga (2)

Marko Suurmägi
, peatoimetaja asetäitja
Copy
Riigikogu liige Kalle Grünthal käis koos terviseameti esindaja ja valla sotsiaalnõunikuga rahvale esinemas Viiratsi Päevakeskuses.
Riigikogu liige Kalle Grünthal käis koos terviseameti esindaja ja valla sotsiaalnõunikuga rahvale esinemas Viiratsi Päevakeskuses. Foto: Elmo Riig

Kui Viljandi valla sotsiaaltöötaja lõpetas Viiratsis eakatega kohtumisel sõnavõtu lausega, et hooldekodudes pole olukord üldse nii hull, kui mõnel pool ajakirjanduses on väidetud, võttis riigikogu liige Kalle Grünthal oma arvutis lahti foto voodis lebavast vanurist, kellel oli padi või lina näo peale seotud, ja lasi arvuti rahva seas ringi käima.

Selle pildi oli ta oma sõnul saanud ühelt Eestis tuntud näitlejalt ning pildil olev vanainimene oli Grünthali teada selle näitleja ema.

«Ma ei taha minna poliitiliseks, aga ma olen EKRE-st ja räägin asjadest nii, nagu need on. Selline on päriselu,» põhjendas Grünthal pildi demonstreerimist. Tema sõnul oli foto näitamine vastus sotsiaaltöötaja väitele, et hooldekodudes on asjad üldjoontes korras.

Kommentaarid (2)
Copy
Tagasi üles