Huligaanid urineerisid Mustla rahvamaja uksele

Eget Velleste
, reporter
Copy
Keegi on nädalavahetusel Mustla rahvamaja uksele urineerinud ja sülitanud.
Keegi on nädalavahetusel Mustla rahvamaja uksele urineerinud ja sülitanud. Foto: Maarika Müür

Kui Mustla rahvamaja administraator esmaspäeva hommikul tööle jõudis, ootas teda ees ebameeldiv üllatus. Rahvamaja sissepääsu ees oli käidud huligaanitsemas. Lõhutud on kaks lillepotti, nende killud laiali pillutud ning välisuksele urineeritud ja sülitatud.

Rahvamaja juhataja Kristiina Oja sõnul on see tegu inetu ja ootamatu. "Kurb, et nii tehakse," sõnas Oja, kellel praegu pole infot korrarikkujate isikute kohta. Siiski tõdes ta, et Mustla kandis liigub üks seltskond noori, kes on ka mujal asutustes pahandust külvanud.

Vastu välisust ja teadetetahvlit visatud potikildudest on jäänud täkked. Peale laialipillutud mulla ja potitükkide jätsid laamendajad endast maha sihvkakesti.

Peale kehakergendamise on pätid lõhkunud kaks lillepotti ja nende sisu ümbrusesse laiali pildunud.
Peale kehakergendamise on pätid lõhkunud kaks lillepotti ja nende sisu ümbrusesse laiali pildunud. Foto: Maarika Müür

Rahvamaja pöördus vahejuhtumi lahendamiseks politseisse, korravalvurid on kohapeal käinud ja olukorra fikseerinud. "Eks näis, mis aeg toob," nentis Oja ja avaldas heameelt, et vähemasti on välisuks terve.

Rahvamaja juhataja palub inimestel, kellel on vahejuhtumi kohta informatsiooni, sellest teada anda kas politseisse või telefonil 5342 1029.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles