Taksojuhti peksnud ja röövinud poisid astuvad veebruaris kohtu ette

Marko Suurmägi
, peatoimetaja asetäitja
Copy
Taksoröövlite tabamine. Aasta tagasi novembris röövisid ja peksid kolm noort meest rängalt ühte Viljandi taksojuhti. Esialgu põgenema pääsenud noormeestel, kellest kaks on alaealised, vabaduses pikka pidu ei olnud: politsei tabas nad mõni tund hiljem ühest Suur-Kaare tänava kortermajast.
Taksoröövlite tabamine. Aasta tagasi novembris röövisid ja peksid kolm noort meest rängalt ühte Viljandi taksojuhti. Esialgu põgenema pääsenud noormeestel, kellest kaks on alaealised, vabaduses pikka pidu ei olnud: politsei tabas nad mõni tund hiljem ühest Suur-Kaare tänava kortermajast. Foto: Marko Saarm

Kohtuekspertiisi tulemusel süüdivaks hinnatud kaks alaealist noormeest, kes aasta tagasi ründasid Pärsti mõisa ees taksojuhti, peksid ta läbi ning röövisid nii juhi kui auto, peavad veebruari keskel kohtu ette astuma.

Suvel tehtud kohtupsühhiaatriline ja -psühholoogiline ekspertiis tunnistas mõlemad 2002. aastal sündinud ründajad süüdivaks ning nende kohtu ette saatmisel rohkem takistusi ei ole. Kaks eelistungit antud protsessis on peetud ning 13. veebruaril on Viljandis selle juhtumi avaistung. Praeguste andmete kohaselt on tegemist avaliku protsessiga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles