Parima naabri konkurss ootab kandidaate

Egon Valdaru
, reporter
Copy
Otsitakse parimat naabrit
Otsitakse parimat naabrit Foto: Elmo Riig

Mittetulundusühing Eesti Naabrivalve kutsub kõiki Eesti elanikke esitama kandidaate parima naabri konkursile, mille abil tunnustatakse hoolivaid ja abivalmis naabreid.

Projekti eestvedaja, Eesti Naabrivalve tegevjuhi Marek Väljari sõnul on heanaaberlikud suhted ja inimeste aktiivne osalemine kogukonna elus turvalise elukeskkonna aluseks. "Kui tunneme oma naabreid nimepidi, märkame neid iga päev ja tunnustame nende toimetamist, laienevad meie kodu piirid ning on olemas kõik eeldused turvalise elukeskkonna tekkimiseks. Loodan, et hea naabri konkurss soodustab naabritevahelist suhtlust Eestis veelgi," rääkis ta.

Kõik naabritest lugupidavad eestimaalased saavad esitada oma lemmikud parima naabri konkursile, lisades juurde selgituse, mille eest soovitakse naabrimeest, -naist või -peret tunnustada. Kasuks tulevad näited naabrite heast suhtumisest ja tublidest tegudest ning värvikad juhtumid elust enesest.

Kandidaate saab esitada 11. novembrini Eesti Naabrivalve Facebooki lehel. Hea naaber 2019 on inimene, kelle kandidatuur kogub konkursiaja lõpuks enim meeldimisi. Parimat naabrit tunnustatakse auhinnaga, mille on välja pannud aktsiaselts Mariine Auto. Peaauhinnaks on õigus kasutada nädal aega Subaru Outbacki. Eesti Naabrivalve tunnustab võitjat veel lisaks Nooruse spaahotelli 500-eurose kinkekaardiga ning järgmist kahte võitjat tänukirjaga.

Konkursi täpsemad tingimused on leitavad Eesti Naabrivalve kodulehelt.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles