Karikavõistluste veerandfinaali loos viis Viljandi meeskonna kokku Põlva Servitiga

Priscilla Õmblus
Copy
Viljandi käsipallifännid saavad kodumeeskonnale kaasa elada nii Eesti meistri- ja karikavõistlustel kui ka Balti liigas. Karikavõistluste veerandfinaali loos viis ta kokku Põlva Servitiga.
Viljandi käsipallifännid saavad kodumeeskonnale kaasa elada nii Eesti meistri- ja karikavõistlustel kui ka Balti liigas. Karikavõistluste veerandfinaali loos viis ta kokku Põlva Servitiga. Foto: Elmo Riig

Kodumaises meeste käsipallis käib sel hooajal tihe heitlus nii Eesti meistri kui ka karikavõitja tiitli nimel. Karikavõistluste veerandfinaalide loosimine viis aga kokku kaks kunagist karikavõitjat Viljandi HC ja Põlva Serviti, kes moodustavad nüüd veerandfinaali ainsa meistriliiga klubide paari.

Viljandi HC ja Põlva Serviti olid kolmest meeskonnast kaks, kes loosi tahtel avaringist mänguta edasi said. Nüüd tuleb neil viimati 2017. aastal karikafinaalis kohtunud meeskondadel selgitada, kumb pääseb nelja parema turniirile. Serviti auhinnakapis on rekordilised 11 karikavõitu, Viljandi ainus selle sarja trofee pärineb 2014. aastast.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles