Tuleviku teekonna karikavõistlustel katkestas Tammeka

Priscilla Õmblus
Copy
Viljandi Tulevikul on seljataga tihe nädal: laupäeval tuli tal Premium-liigas madistada Narva Transiga ja kolmapäeval oli ta karikasarjas vastamisi Tartu Tammekaga. Foto on tehtud laupäevasel kohtumisel.
Viljandi Tulevikul on seljataga tihe nädal: laupäeval tuli tal Premium-liigas madistada Narva Transiga ja kolmapäeval oli ta karikasarjas vastamisi Tartu Tammekaga. Foto on tehtud laupäevasel kohtumisel. Foto: Elmo Riig

Kolmapäeva õhtul oli Viljandi kunstmuruväljakul Tipneri karikavõistluste kaheksandikfinaali kohtumine Viljandi Tuleviku ja Tartu Tammeka vahel ning selgeks sai, et teekonda karikani jätkab Tammeka: ta alistas Tuleviku 1:0.

«Selles kohtumises roteerisime koosseisuga: liigatabel pole veel kindel ja liiga on tähtis. Aga muidugi ei läinud me seda mängu kaotama,» nentis Tuleviku peatreener Sander Post. «Ka Tipneri karikas on meeskondadele oluline. See on hea võimalus Euroopasse saada.»

Peatreeneri hinnangul tegutses ebaharilik algkoosseis siiski rahuldavalt. «See ei olnud mingi kokku klopsitud koosseis, me oleme sarnastes oludes ka liigakohtumisi pidanud ja teinud seda edukalt,» kõneles Post, kes jättis tavalised põhimehed Tanel Langi, Janar Õunapi, Kaimar Saagi, Mark Eduri ja Kristjan Kase varupingile. «Mehed tegid, mis suutsid.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles