Kaks last said kooliteel autolt löögi

Marko Suurmägi
, peatoimetaja asetäitja
Copy
Sakala andmetel juhtus õnnetus Kõrgemäe tänava ülekäigurajal algklasside maja ees.
Sakala andmetel juhtus õnnetus Kõrgemäe tänava ülekäigurajal algklasside maja ees. Foto: Marko Saarm

Viljandi Kesklinna kooli juures said kaks last ülekäigurajal teed ületades kerge löögi halli värvi BMW maasturilt. Autojuht vestles pärast juhtumit lastega ja jätkas seejärel sõitu.

Viljandi politseijaoskonna välijuht Hegert Heil rääkis, et politseini jõudis teade enne koolitunde juhtunust veidi enne kella 9. Siis tuli koolist teade, et Kesklinna kooli juures juhtus liiklusõnnetus, kui halli värvi BMW maastur sõitis riivamisi otsa kahele ülekäigurada ületavale lapsele. Sakala andmetel juhtus õnnetus kooli algklasside maja juures Kõrgemäe tänaval.

Juht oli väljunud pärast õnnetust oma autost ja vestelnud lastega. Et kumbki poiss esmapilgul viga ei saanud, jätkas juht oma teed ning poisid läksid tundidesse. Koolis vaatas poisid üle kooliarst, kes vigastusi ei tuvastanud. Koolipere teatas juhtunust lapsevanematele.

Selleks, et õnnetuse üksikasjades paremini selgust saada, palub politsei maasturi juhil korrakaitsjatega esimesel võimalusel ühendust võtta. Igasugune abi on oodatud ka tähelepanelikelt linlastelt, kes juhtusid hommikul selle õnnetuse tunnistajateks olema või oskavad anda politseile infot, mis aitaks tuvastada maasturi juhti. Infot võib edastada kas häirekeskuse numbril 112 või välijuhi telefonil 524 2761.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles