Riigireform toob Viljandisse kolmandagi asutuse (1)

Tarvo Madsen
, Reporter
Copy
Rahvastikuministri sõnul on üks võimalik kodanikuühiskonna sihtkapitali kontori uus asukoht endine maavalitsuse hoone Vabaduse platsil.
Rahvastikuministri sõnul on üks võimalik kodanikuühiskonna sihtkapitali kontori uus asukoht endine maavalitsuse hoone Vabaduse platsil. Foto: Marko Saarm

Kui seni on riigireformi tuules Viljandisse jõudnud maaelu edendamise sihtasutus ja Eesti rahvakultuuri keskus, siis järgmisel aastal plaanitakse Tallinnast siia kolida kodanikuühiskonna sihtkapital.

Kodanikuühiskonna sihtkapitali (KÜSK) juhataja Agu Laiuse sõnul on muudatus töötajatele loomulikult valuline, sest igaüks on sunnitud mõtlema, kas ta on valmis ka ise pealinnast ära kolima. Laiuse sõnutsi on inimesed tööle asudes arvestanud, et võivad seal töötada nii kaua, kuni neil endil tekib soov edasi liikuda.

«Olen töötajate käest küsinud, kui paljud neist oleksid valmis kolima, et Viljandis oma elu sisse seada. Neid ei ole,» ütles Laius. «Kui uut töötajat ei leidu, tuleb otsida mingi muu lahendus, kuidas ta saab oma tööd jätkata, aga mingi aja pärast on siis niimoodi, et kõik on uued töötajad.»

Kommentaarid (1)
Copy

Märksõnad

Tagasi üles