Tulevik teeb staadioni väravad tasuta lahti

Marko Suurmägi
, peatoimetaja asetäitja
Copy
Väikese Viljandi inimesed peavad oma jalgpalliklubist lugu ning käivad vutti vaatamas rohkearvulisemalt kui näiteks tallinlased või narvakad: Tuleviku jalgpalliklubi keskmine publiku arv on Eestis suuruselt kolmas, küündides 400 inimeseni mängu kohta.
Väikese Viljandi inimesed peavad oma jalgpalliklubist lugu ning käivad vutti vaatamas rohkearvulisemalt kui näiteks tallinlased või narvakad: Tuleviku jalgpalliklubi keskmine publiku arv on Eestis suuruselt kolmas, küündides 400 inimeseni mängu kohta. Foto: Marko Saarm

Viljandi jalgpalliklubi Tulevik kohtub laupäeval kell 13 linnastaadionil jalgpallimeistrivõistluste mängus Narva Transiga. Mängupäeva on klubi inimesed seekord vorminud erilisemaks kui tavaliselt, sest staadionile pääseb tasuta, seal kõlab elav lõõtsamuusika ning puhvetis pakutakse tavapärase hot-dogi või hamburgeri asemel tuliselt pannilt liha, kapsast ja kartulit.

"Tahtsime Viljandi inimestele aitäh öelda," rääkis klubi kogukonnajuht Marek Tiits peoplaanidest. "Hooaeg on olnud pikk ja keeruline, aga sellest hoolimata on inimesed truult staadionil käinud ning aidanud meie tänavuse pealtvaatajate arvu kergitada kogu kõrgliiga kolme parima hulka. Sealjuures on kaks kodumängu enne hooaja lõppu Viljandi jalkapubliku koguarv juba ligi pooleteise tuhande võrra suurem kui mullu."

Pealtvaatajate arvult jäävad Tuleviku selja taha nii valitsev meister Nõmme Kalju kui mitu teist Tallinna klubi, samuti laupäevane vastane Narva. "Meie linnas elab teadupoolest vaid 17 000 inimest, mistõttu see on väga, väga suur saavutus, mille üle Viljandi võib siiralt uhke olla," lisas Tiits.

Kui jalgpallimängu löövad Tuleviku ja Transi mehed lahti kell 13, siis staadioni peavärav avatakse tund aega varem, kell 12. Toidualal pakutakse otse tuliselt pannilt lihakäntsakaid koos hapukapsa ja kartuliga ning kõlab elav lõõtsamuusika Harry Kare ja Avo Paabu esituses.

Jalgpallimängu poolajapausil peetakse maha laste minivutilahing ning mängu lõpus loositakse üheeurose loosipileti soetanute vahel välja väärtuslik robottolmuimeja Roomba.

Viljandi Tulevik on tänu eelmisel pühapäeval Tartus saadud 3:1 võidule tabelis seitsmendal kohal. Samas on jälitajad ohtlikult lähedal. Näiteks kaheksandal kohal olev Kuressaare jääb maha vaid kahe ja üheksandal kohal olev Tallinna Kalev nelja punktiga. Ka tabelis viimasel, kümnendal kohal oleval Maardul on veel teoreetiline võimalus Tulevikku püüda.

Meistriliiga lõpuni jääb kolm mängu ning viimase kodukohtumise peab Tulevik 2. novembril Maarduga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles