Võitja Noel Magnolia ütles Tallinna toidumessi pressiteate vahendusel, et võistluste ettevalmistusperiood oli väga pikk ja raske. "Täna aga andsin endast parima ning kõik õnnestus suurepäraselt," lausus Moglia. "Tulin siia kindla plaaniga võita ning olen tulemuse üle väga õnnelik." Pärast kooli lõpetamist on noorkokal plaanis oma oskusi välisriikides täiendada, et seejärel kodumaale naastes Eesti toitu kõrgel tasemel pakkuda.
"Noel on harukordne õpilane," kinnitas võitja juhendaja Diane Sarapuu-Kelder Tallinna teeninduskoolist. "Tal on meeletu töötahe ning ta on väga oma erialale pühendunud." Žürii hinnangul paistis Moglia silma suurepärase tehnika, tervikliku nägemuse ja üldise hea lähenemise poolest.
Võitja Noel Moglia eelroaks oli küpsetatud ja marneeritud nuikapsas ning täidetud kapsapadi ürdiemulsiooni ja kapsavahuga, pearoaks aga hõrk täidetud mägihõrnas, Eesti vähisaba-aedviljatart, lillkapsa-mousse marineeritud värske kurgiga, hernekaunapaadike juurselleri ja värske salatiga ning valge veini-võikaste.
Võistlusi hindas kõrgetasemeline ja rahvusvaheline kohtunike žürii, kuhu kuulusid peakohtunikuna Dmitri Rooz Eestist, Davy Tissot Prantsusmaalt, Tapio Laine Soomest, Gert Klötzke Rootsist, Svetlana Riškova Lätist ja Vladislav Borovik Eestist ning boksikohtunikud olid Koit Uustalu ja Urpo Reinthal.
Noorkokkade võistlus on osa Eesti kokkade meistrivõistlustest ning seda korraldab Eesti peakokkade ühenduse (EPÜ) meeskond. Võistluse peaeesmärk on propageerida koka eriala ja teadvustada õpilastele täisväärtusliku toidu tähtsust nii enda kui oma kaaskodanike ehk tulevaste klientide toidulaual. Võistlus võimaldab kutseõppeasutuste õppuritel näidata oma erialaseid oskusi ja tõsta toitlustusvaldkonna kutsehariduse taset ning mainet.
Möödunud aastal võitis Noorkokk tiitli Roland Visnapuu Tallinna teeninduskoolist. Seekord võistleb ta "Aasta koka" finaalis.