Holstres visati liinibussil aken puruks. Lõhkuja pääses põgenema

Marko Suurmägi
, peatoimetaja asetäitja
Copy
Holstres visati varahommikul liinibussil aken puruks.
Holstres visati varahommikul liinibussil aken puruks. Foto: Politsei

Hommikul kell 6.20 Viljandist Mustla kaudu Vooru poole teele asunud liinibuss jäi Holstres ligi pooleks tunniks toppama, sest sel visati aken puruks.

"Ma ei mäleta, et Viljandimaal oleks kunagi midagi sellist juhtunud," tunnistas bussifirma Atko Liinid Viljandimaa juht Tõnu Naar. Bussi topeltaknal purunes üks osa. Naari seletust mööda sai buss liini lõpuni sõita ning suundus seejärel töökotta.

Viljandi patrullitalituse välijuht Hegert Heil rääkis, et politsei oli kell 6.37 saanud teate, et Holstre külas viskas bussipeatuse lähedal seisev mees kiviga vastu liinibussi akent. Bussijuhi sõnul jooksis kivi visanud mees minema ning politseil teda hommikul leida ei õnnestunud.

Bussis oli peale juhi veel üks inimene ning kumbki neist vahejuhtumis õnneks viga ei saanud. Bussile kahju tekitanud isik ja muud üksikasjad on veel selgitamisel.

Kõik, kes hommikul liinibussi number 25 ootasid, pidid peatuses seisma 25–30 minutit kauem, sest juhtunut käis fikseerimas politsei ning buss tuli kildudest puhastada.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles