Tudengid astuvad publiku ette

Sakala
Copy
Publiku ette astub koosseis (taga vasakult) Andre Maaker, Li­sette Kingsepp, Elina Kasepalu, Kelly Veinberg, Regina Mänd, (ees vasakult) Sten Aamer ja Mats Piho.
Publiku ette astub koosseis (taga vasakult) Andre Maaker, Li­sette Kingsepp, Elina Kasepalu, Kelly Veinberg, Regina Mänd, (ees vasakult) Sten Aamer ja Mats Piho. Foto: HEGE-LEE PAISTE

Kolmapäeval, 23. oktoobril kell 19 alustab Viljandi gümnaasiumis kolmandat hooaega Tartu ülikooli Viljandi kultuuriakadeemia kontserdisari «MADE». Neljal tasuta kontserdil astub kuulajate ette seitse koosseisu, kes on kokku pandud just selleks sarjaks. Laval saab näha nii rütmi- kui ka pärimusmuusikuid.

Sarja peakorraldaja Birgit Suurorg selgitas, et «MADE» annab võimaluse näha Vabarnaid ja Talsisid enne seda, kui nende esinemise pilet hakkab maksma 20 eurot.

«Nad saavad näidata seda, mida nad koolis teevad,» rääkis Suurorg, kes õpib kolmandal kursusel kultuurikorraldust. «Üheks kontserdiks valmistutakse viis nädalat ning kontserdil lastakse kõik õpitu käiku.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles