Sergei Vassiljev: järgmisel aastal sihime medalikohta

Egon Valdaru
, reporter
Copy
JK Tuleviku ja Suure-Jaani Unitedi ühendnaiskonna treener Sergei Vassiljev on naiskonna tänavuse esinemisega väga rahul.
JK Tuleviku ja Suure-Jaani Unitedi ühendnaiskonna treener Sergei Vassiljev on naiskonna tänavuse esinemisega väga rahul. Foto: Peeter Kümmel

JK Tuleviku ja Suure-Jaani Unitedi ühendnaiskond teeb suurepärast debüüti Eesti naiste jalgpalli meistriliigas. Enne viimast vooru hoiab ta kaheksa võistkonna hulgas 22 punktiga viiendat kohta ning järgmiseks aastaks on püsimine meistriliigas tagatud.

Naiskonna treener Sergei Vassiljev on võistkonnaga väga rahul ning seab järgmiseks aastaks veel kõrgemaid sihte.

Sergei Vassiljev, millised meeleolud on võistkonnas pärast viimast mängu, millega tagasite koha järgmise aasta meistriliigas?

Meeleolu on vägev. Arvestades konteksti, võime hooajaga väga rahule jääda. Tuletan meelde, et läinud aastal kaotasime üleminekumängudes Tartu Tammekale ega oleks pidanud meistriliigasse üldse pääsema. Et Levadia otsustas kohast loobuda, tekkis meil võimalus ikkagi osaleda. Mõtlesime, kas koht on mõistlik vastu võtta. Paljud kahtlesid, kas kõrgseltskonnas välja veame. Mina ütlesin, et tuleme toime, ja nii on ka läinud.

Hooaja algus oli väga raske ning saime esiotsa väga suureskoorilisi kaotusi, aga mäng muutus hooajaga aina paremaks, kohanesime ning sügisvoorus oleme järjest võite noppinud.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles