Pärast pikka pausi tuli Viljandisse suurte tiitlivõistluste medal

Priscilla Õmblus
Copy
Viljandi Tuleviku maadlusklubi liige Jaanek Lips (paremal) ja klubi president Indrek Vassus käisid Gruusias Thbilisis veteranide maailmameistrivõistlustel ning Lips naasis sealt hõbemedaliga.
Viljandi Tuleviku maadlusklubi liige Jaanek Lips (paremal) ja klubi president Indrek Vassus käisid Gruusias Thbilisis veteranide maailmameistrivõistlustel ning Lips naasis sealt hõbemedaliga. Foto: Erakogu

Viljandlane Jaanek Lips osales möödunud nädalavahetusel Gruusia pealinnas Thbilisis peetud maadlusveteranide maailmameistrivõistlustel ning naasis koju vabamaadluse kehakaalu alla 62 kg hõbemedaliga.

Alustuseks väärib märkimist, et see saavutus on väga kõnekas: viimati oli rahvusvahelistelt tiitlivõistlustelt Viljandimaale medali toonud Küllo Kõiv peaaegu 30 aastat tagasi, 1992. aastal. Tema sai Ungaris Székesfehérváris peetud Euroopa juunioride meistrivõistlustel kehakaalus alla 68 kg samuti teise koha.

«Jaaneku medal on kahtlemata suure kaaluga. Eesti tasemel on tal ju palju medaleid, aga rahvusvaheliselt polnud meie klubile ammu medalit tulnud,» ütles Viljandi Tuleviku maadlusklubi president Indrek Vassus, kes käis maailmameistrivõistlustel Lipsuga kaasas kui tema esindaja.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles