Lammutamisele või seadustamisele määratud rajaga pole tehtud üht ega teist

Marko Suurmägi
, peatoimetaja asetäitja
Copy
Suvel teatas Vana-Virite kinnistu omanik vallale, et rada on lammutatud. Vallaametnike vaatlus seda väidet ei kinnitanud. Sel nädalal nägi rajatis, mis kohtu hinnangul on krossirada, aga omaniku arvates eratee, välja selline, nagu see droonifotolt paistab.
Suvel teatas Vana-Virite kinnistu omanik vallale, et rada on lammutatud. Vallaametnike vaatlus seda väidet ei kinnitanud. Sel nädalal nägi rajatis, mis kohtu hinnangul on krossirada, aga omaniku arvates eratee, välja selline, nagu see droonifotolt paistab. Foto: Elmo Riig

Mulgi vallas Sudiste külas jätkub vaidlus selle üle, kas künklik ja kurviline rada on eratee, nagu väidab selle omanik, või krossirada, nagu on öelnud kohus. Lahenduse otsimise katse augustis tulemust ei toonud ning lammutamisele määratud rada seisab jõude.

Aprillis andis vallavalitsus juba peaaegu aasta vanale kohtuotsusele tuginedes Vana-Virite omanikule Aivar Moksile korralduse, et too peab oma raja kas seadustama või lammutama. Mootorratastega sõitmine keelati seal 10 000 euro suuruse trahvi ähvardusel ära.

Suvel andis Moks vallavalitsusele teada, et rada ongi lammutatud.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles