Meistritiitli võitnud vendadele Subidele polnud ka Saaremaal vastast

Priscilla Õmblus
Copy
Pärast keerulist Saaremaa rallit võisid Raido Subi ja Kristo Subi pöidla püsti visata: saarelt tulnud etapivõit tagas neile ka meistritiitli.
Pärast keerulist Saaremaa rallit võisid Raido Subi ja Kristo Subi pöidla püsti visata: saarelt tulnud etapivõit tagas neile ka meistritiitli. Foto: Janek Pakassaar

Möödunud reedel ja laupäeval Saaremaal teoks saanud Eesti autoralli meistrivõistluste viimasel etapil võtsid EMV6 arvestuses võidu ka kõigil varasematel koos sõidetud etappidel esikoha saanud ja seega endale juba enne viimast etappi tiitli taganud Viljandimaa juurtega vennad Kristo ja Raido Subi.

«Et Saaremaa rallil meid tiitlit püüdes keegi ei ohustanud, sai nautida ja lasta mõnuga, polnud vaja sõita targalt,» rääkis värske tiitliomanik Kristo Subi. «Põhikonkurendid, kes oleksid meid teoreetiliselt võinud ohustada, Saaremaa rallile ei tulnud.»

Subi selgitas, et punktid polnud enne viimast, kuuendat etappi veel päris lukus. «Meie võitu oleks ohustanud küll vaid suur ebaõnn. Seda aga ei olnud, absoluutselt kõik õnnestus.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles